Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Úřední deska > Anketa sociálních služeb T. Sviny

Anketa sociálních služeb T. Sviny



Vyvěšeno: 9. 8. 2018
Sejmuto: 30. 9. 2018

Anketa KPSS OPR TS - FINAL (17.5.2018).doc

Dobrý den,

 

Stejně jako v předešlých letech i letos pokračuje proces plánování sociálních a souvisejících služeb na území ORP Trhové Sviny. Jeho součástí je také anketní šetření mezi obyvateli regionu. Jako zástupce měst a obcí ve správním obvodu ORP bychom Vás chtěli poprosit o spolupráci při tomto anketním šetření. Výstupy anketního šetření jsou nedílnou součástí podkladů pro tvorbu nového plánu sociálních a souvisejících služeb na období let 2019 - 2021. Zařazení služeb do tohoto plánu pak je jednou z podmínek pro zanesení služeb do krajské sítě sociálních služeb a následné získání dotační podpory na zajištění těchto služeb.

 

V příloze Vám zasílám finální verzi ankety (verze ve WORD i PDF je totožná, pouze jiný formát). Anketa je pouze na první straně dokumentu (na druhé straně je pro informaci uveden přehled poskytovatelů služeb v území Trhovosinenska). Prosíme Vás o zajištění vyplnění co nejvyššího počtu anketních lístků ve Vašem okolí (úřad, rodina, klienti, známí, kolegové atd.). Vyplněné ankety nám můžete zaslat např. naskenované zpět na můj email, popř. odevzdat na podatelně nebo u pracovníků sociálního odboru MěÚ v T. Sviny.

 

Další možností je vyplnění online verzi ankety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZkAZIh-7dr0OGSJ43UJWoA08xrM7KN4lKuajzps8ywqi9QQ/viewform

 

Budeme moc rádi, pokud odkaz na anketu umístíte rovněž na webových stránkách či facebookovém profilu Vaší obce.

 

Anketní šetření probíhá do 30.9.2018.

 

S přáním hezkého dne, M. KotounAnketa KPSS OPR TS - FINAL (17.5.2018).doc


Zpět na přehled
Naposledy změněno: 9. 08. 2018 10:15